stOER wonen

LEKKER LEVEN

nieuw wonen in het groene dorpshart van castricum

JULIAAN kenmerkt zich door haar unieke locatie; middenin de bestaande dorpskern van Castricum, in de populaire Oranjebuurt waar voormalig Toonbeeld gevestigd was. De woningen worden naast de Juliana van Stolberg basisschool gebouwd. JULIAAN wordt omsloten door de Juliana van Stolbergstraat, Willem de Zwijgerlaan en  Jan van Nassausingel.

 

JULIAAN biedt je een van de laatste kansen om in een nieuwbouw huis te wonen, te midden van volwassen groen met voorzieningen als winkels en scholen op steenworp afstand. Kinderen naar school brengen kan lopend of met de fiets, spelen kan veilig in deze rustige wijk.

 

 

14 woningen in jaren 30 stijl

Juliaan bestaat uit slechts 14 woningen verdeeld over 4 woningtypen:

• 12 2^1 kapwoningen (JAN & FRED)

• 1 half-vrijstaande woning (WILLEM)

• 1 vrijstaande woning met garage (JULIANA)

 

 

 

 

JULIAAN, gelegen in hartje Castricum

 

 • Zeer centraal in Castricum
 • Midden in geliefde Oranjebuurt
 • Kindvriendelijke wijk
 • Scholen op loopafstand
 • 2 winkelcentra (Dorpsstraat en           Geesterduin) op loopafstand
 • Omringd door bestaand groen
 • Ligging deel van het plan aan singel
 • Kleinschalig nieuwbouwplan in
  bestaande buurt
 • Duinen en zee als 'achtertuin'
 • Bos en meer op fietsafstand
 • Amsterdam, Alkmaar en Haarlem in
  half uur bereikbaar
Juliaan locatie USP's:

JULIAAN, gelegen in hartje Castricum

de kust als achtertuin Castricum ligt aan zee en dat klinkt net zo idyllisch als het ideaal is. Vanaf JULIAAN fiets je in 15 minuten naar Castricum aan Zee. Daar vind je bijvoorbeeld Sports at Sea waar je naar hartenlust alle strandsporten die je maar kunt bedenken kunt uitoefenen. Van kite-, wind- en golfsurfen tot volleybal, rugby, stand up paddling en nog veel meer. Voor de iets relaxtere stranddag strijk je neer bij Club Zand, Deining of Zoomers. Kustplaatsen Liever naar Wijk aan Zee of Egmond aan Zee? Daar zet je met een half uurtje fietsen de voetjes in het zand. Een hapje eten in Timboektoe is nog nooit zo dichtbij geweest en ook bij Aloha zit de zomersfeer er zelfs op een regenachtige dag uitstekend in. Wonen in JULIAAN biedt je kortom de mogelijkheid ultiem te genieten van je vrije tijd!
alles is om de hoek Of het nu om de supermarkt, lokale speciaalzaken, scholen of sportfaciliteiten gaat, dagelijkse voorzieningen zijn altijd dichtbij JULIAAN. De auto kun je rustig laten staan: lopend of op de fiets kom je overal binnen enkele minuten. Opvang en scholen Kinderdagverblijf Kindergarden is 7 minuten lopen vanaf JULIAAN, evenals BSO De Boomhut. Naast JULIAAN zit basisschool Juliana van Stolberg en op 5 min. lopen vindt je de Paulus en Sokkerwei basisschool. Het Clusius College (VMBO) is eveneens 5 min. lopen. Winkels Geen zorgen als je een boodschap vergeten bent. Zowel in de Dorpsstraat als in winkelcentrum Geesterduin ben je met een paar minuten lopen. Hier vind je naast supermarkten bijvoorbeeld ook een apotheek en de Hema.
hartje Noord-Holland Wonen in een nieuwe eengezinswoning in het groene hart van Castricum. Te midden van bestaande bebouwing is dit een van de laatste nieuwbouwprojecten in de dorpskern. Van Amsterdam tot Alkmaar Wonen op deze plek biedt naast rust en ruimte ook veel mogelijkheden de stad op te zoeken. Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen een half uur te bereiken per trein of met de auto. Castricum heeft een eigen intercity station en de A9 is uitstekend aan te rijden. Van stad tot dorp Naast de grote steden zijn de dorpen Heiloo, Egmond aan Zee en Bergen je 'buren'. Start je zaterdag op de ambachtelijke markt van Haarlem, shop wat uurtjes in Amsterdam en sluit af met een easy diner in Bergen. Idee?

© 2019 BMB ontwikkeling B.V.                  disclaimer                   facebook                    contact